indeling van het appartement

Het tweeslaapkamerappartement heeft slaapgelegenheid tot zes personen : in de eerste slaapkamer staat een tweepersoons bed, de tweede slaapkamer is ingericht als een jeugdkamer met een stapelbed, in de living staat een prachtige zetel die zich laat omtoveren in een divanbed met slaapgelegenheid voor twee personen.

living - keuken - terras - berging

Onze living met geïntegreerde keuken en grote schuiframen richting terras is uiteraard de blikvanger van ons appartement. Je vindt er een ruime tafel voor 6 personen, een driezitszetel die kan uitgeklapt worden tot zetelbed, twee zeteltjes. Je beschikt over Digitale TV, Wifi en een DVD speler. In de keuken is alle modern comfort aanwezig: ceramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, diepvries en een combi-oven die kan gebruikt worden als warme lucht oven en als microgolf. Naast de keuken is er ook een aparte berging.

Aan de schuiframen van de living paalt ons ruim hoekterras dat voortdurend van de zon geniet.

slaapkamers -  badkamer - toilet

Via een gang kom je bij de twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. De badkamer heeft een dubbele lavabo, douche en bad.

garage in ondergrondse parking

Rechtover Residentie Allegria ligt de ondergrondse parking Canadezenplein. In dit complex stellen wij garage 45 ter beschikking van onze huurders. Nooit parkeerproblemen dus, ook niet in hartje zomer, met deze ruim bemeten garage waar je zelfs met een grote monovolume probleemloos parkeert.

plattegrond appartement Allegria